Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Kedves Partnerünk!

Ezzel az új webáruházzal szeretnénk segíteni Önnek, segíteni az Ön munkáját, mert ezeket a termékeket már folyamatosan keresik partnereink, ezek a termékek már bizonyatottak a piacon. Amiket forgalmazunk, azokban a termékekben mi hiszünk, azok a termékek kiváló minőségűek, ár-érték arányban is rendkívül jók.

Törekvésünk, hogy az egész ország területén, az ügyfeleinket az ő igényeiknek legjobban megfelelő termékekkel lássuk el. Éppen ezért, az egyedi megrendelések esetén, sok kérdés pontosításával indul a kapcsolatfelvételünk.

Üzleti stratégiánk része a rugalmasság, a megkeresésekre való nagyon gyors reagálás, az igényes szolgáltatás.

A továbbiakban is jelen kívánunk maradni a hazai piacon, igényesen kiszolgálni partnereinket és ezzel párhuzamosan növelni kívánjuk jelenlétünket a környező országok piacán. 

Küldetésünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek, magunkat folyamatosan képezve a termékek és a piaci változások követésével, továbbá segíteni munkájukat és megoldani problémáikat azáltal, hogy mi nem csupán eladni akarunk, hanem szolgáltatni.

Cágünk, a K2 Kft, 1997. óta van jelen a hazai piacon. A kezdeti szerszám forgalmazást idővel kiegészítette a munkaruha, védőfelszerelés, higiéniai termékek és irodaszer forgalmazása is. Weboldalunkon minőségi ESD-, hűtőházi ruházatainkat találja meg széles választékban, továbbá higiéniai termékeket és irodaszereket is és számos cégnek nyújtunk megbízható kiszolgálást.

Legyen Ön is a partnerünk!