Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dzsekik, pulóverek

Rendezés:

ESD Dzseki CONDUCTEX ®

35.720 Ft + ÁFA -tól

Termékvédelem érzékeny elektronikai gyártáshoz.

Ahol az érzékeny termékek és alkatrészek (pl. az elektronikai gyártásban) megsérülhetnek az ellenőrizetlen elektrosztatikus kisülés miatt, elengedhetetlen a jó minőségű ESD védelem. A HB sorozatban számos kollekció és termék áll készen erre a célra, amelyek kiemelkedő műszaki tulajdonságaik mellett hosszú élettartammal rendelkeznek, és kivételes viselési kényelemmel is lenyűgöznek.

ESD CONDUCTEX ® Cotton Knit Pulóver

29.705 Ft + ÁFA -tól
CONDUCTEX® COTTON KNIT Pulóver kiváló viselési kényelmet, csúcsminőségű gyártást és nagyon jó ESD funkcionalitást kínál.Anyaga puha és sima. Mivel kötött, nem szőtt, nagyon jól illeszkedik és nagy mozgásszabadságot biztosít.

ESD CONDUCTEX ® Pro Knit Cipzáros Pulóver

47.943 Ft + ÁFA -tól
CONDUCTEX® Pro KNIT Pulóver kiváló viselési kényelmet, csúcsminőségű gyártást és nagyon jó ESD funkcionalitást kínál.Anyaga puha és sima. Mivel kötött, nem szőtt, nagyon jól illeszkedik és nagy mozgásszabadságot biztosít.

ESD Dzseki Naptex® 4.0 (ÚJ ANYAG !)

44.287 Ft + ÁFA -tól
56.245,00 Ft/db

ESD Naptex®4.0 nadrág

A Naptex®4.0 anyag megbízható védelmet nyújt az elektronikus alkatrészeknek, ha nagy felületi ellenállásra van szükség. A ruházat ipari mosásra alkalmas és Pro Label minősítéssel rendelkezik. Sok mosást kibír és nagyon hosszú élettartamú.Az anyagot a HB fejlesztette ki és megkapta a Hohenstein intézet "Különösen légáteresztő" címkéjét.