Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Fontos dolgok, amikről tudni kell!
ESD/Tisztatér védőruházat

ESD/Tisztatér védőruházat

2022. 09. 21. 02:36:48

ESD = Elektrosztatikus kisülés

Az elektrosztatikus kisülés (ESD) a statikus elektromosság felszabadulása, amikor két tárgy érintkezik. Az ESD ismert példái közé tartozik az a sokk, amelyet akkor kapunk, amikor átmegyünk a szőnyegen, és megérintünk egy fém kilincset, valamint a statikus elektromosság, amelyet a ruhaszárítóban való szárítás után érzünk.

ESD - EPA

ESD - EPA

2022. 09. 15. 14:17:09
  Mihez kell az ESD (elektrosztatikus kisülés) ellen védő ruházat?
Hűtőházi ruházataink

Hűtőházi ruházataink

2019. 11. 11. 11:00:50 ShopRenter
Kíváló minőségű német hűtőházi ruházatokat és csak nálunk kapható holland hűtőházi ruházatokat hozunk be Önnek a hazai piacra. A kollekciókat kifejezetten a szélsőséges hűtőházi hőmérsékletre fejlesztették ki, és úgy tervezték meg, hogy az egyes termékek tökéletesen kiegészítsék egymást, és egyéni elképzelés alapján külön-külön is kombinálhatók legyenek. TETŐTŐL TALPIG, BELÜLRŐL KIFELÉ.
KESZTYŰINKRŐL tudni kell

KESZTYŰINKRŐL tudni kell

2019. 11. 11. 10:58:17 ShopRenter
A komissiózók és targoncavezetők számára készült, hitelesített hideg-, (EN 511) és mechanikai kockázat elleni (EN 388) védelemmel ellátott modelljeink mellett többféle polár- és kesztyű alá húzható vékony kesztyűt is kínálunk. Kiváló minőségű anyagokat használunk, mint például nappa bőr, teljes marhabőr, neoprén és Thinsulate.